På Wikipedia kan man läsa att det produceras 640 ton Ajvar per år i Serbien. Men det står ingenting om att man kan bli orange. INGENTING! None, zip, nada.
Hooray! Jag tolkar det som att det är ofarligt att fortsätta dieten.
Jag har hört bra saker om serbisk korv också...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
640 ton! Det var inte dåligt. Men så är det ju gott också.
Mmm ajvar.. Kunde tänka mig att det var Serbien som var storproducent. Och korvarna är verkligen skitgoda, tillochmen när jag och mannen kom hem efter vår Serbien-odysée fortsatte vi med korv, paprika och fetaost-kosten. Tills vi ställde oss på vågen. Damn those calories!
Mill: Ja, det är till och med mer än vad jag kommer lyckas äta denna veckan. Och det säger en del :)
Mary: Håller med. Damn! Men borde det inte vara hemskt nyttigt med korv, ost och paprika enligt GI-metoden ;) ? Eller är "gott" och "nyttigt" för alltid oförenligt? Illa...
Det enda ställa jag hittat där "gott" och "nyttigt" strålat samman är i susibaren. GI är tyvärr ingenting för mig, jag är helt galen i bröd..
Åh... Sushi...!
Skicka en kommentar