fredag 16 mars 2007

Let my shoes lead me forward

Kära Åsa!

Imorgon firar Skorna sin ettårsdag i min garderob. Det är egentligen skandal att de står i garderoben när de är så fina, men där får de sällskap av andra skor som också är svåra att gå i så jag tror att de trivs ganska bra.

Jag älskar Skorna. Om det skulle börja brinna finns det en stor chans att de är det första jag räddar (men berätta inte det för någon. Ok?)

Nu är det så att de fyller ett år. Och de känner sig lite ensamma. Jag tror att de skulle bli glada för lite sällskap av... tja.... säg... en väska? Jag kan skicka dig min adress så kan du skicka väskan till mig. Jag kan t o m tänka mig att betala portot.

Deal?


Tack-tack-tack-tack-tack, snälla Åsa!

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Hahahahahahahahahhahaha :)

Smartasmia sa...

Aha..den lilla Åsa-bönen, minsann! Den har jag också testat..dock utan resultat hittills..skrik till om det funkar:-) Och tack för spatelrådet! tjipp

Missy sa...

Smartasmia: Vaddå? Funkade det inte? Shit, jag som verkligen hade hoppats ;-)

hedgehog-sara sa...

hm, mina åsa-skor har ju fått sällskap, men de är liksom inte nöjda ändå. De vill ha sko-kompisar... så jag får ta till bönen jag med.

Jag har ju röda såna höga, men de är svåra att gå i så jag vill ha Stockholm Midi - tror du inte det är najsare än London High att promenera i?

Missy sa...

Hedgehog-Sara: Nu när du säger det så... Jag behöver nog också ett par Stockholm Midi. Borde vara rejält lättare att gå i och även de är ju himla fina! Så: Väska + mer skor och kanske även stövlarna och några klänningar till. Hm.. Blev en lång önskelista, det där ;-)

Mary Lady Luck sa...

Vem är Åsa? Hon kan handla åt mig också.

Missy sa...

Mary: Åsa heter Westlund i efternamn. Åsa designar designar högklackade träskor som de på bilden, men också fina trikåklänningar, stövlar och väskor för märket "Scene by Tjallamalla" som finns på Tjallamalla i STHLM. Jag gillar Åsas kläder lite för mycket för mitt eget bästa :)