söndag 18 mars 2007

Konspirationsteori no 1

Känner ni till Kiehls? Ni vet, det amerikanska hudvårdsföretaget med en berömd kroppslotion? Ja? Eftersom jag är en lättpåverkad person och lycklig innehavare av de torraste benen söder om Östersund blev jag till slut tvungen att prova den berömda hudkrämen. Och sen var jag fast. Tack för det Kiehls! Muttermutter... Om det inte hade varit för propagandan från diverse tidningar / tidskrifter / bloggar /gurus hade jag och mina vintertorrkliande ben levt i lycklig (nåja) ovisshet. Jag har en liten teori. Den handlar om att Kiehls är onda. Teorin kom till redan innan jag hade testat The Hudkräm, men mer och mer talar för att jag kan ha rätt. Jag har faktiskt gjort en liten lista. Vill ni läsa? Nähä, men här är det jag som bestämmer. Moahahaha!

Here goes. Varför Kiehls är onda:
1. Förut gick det inte att få tag på deras saker i Sverige.
2. Dyrt. Men detta kan dock användas som argument för att resa till USA. Bara det faktum att hudkrämen är betydligt billigare där motiverar ju en resa. Eller...?
3. Numera finns Kiehls i Sverige, men bara i Stockholm. Vi andra då?
4. Varje gång man handlar på Kiehls får man fina prover på andra produkter. Det gör att man blir hooked på dem med. Därför resulterade ett av hudkrämsköpen i ett senare balsamköp.
5. - Och nu måste jag köpa duschkräm därifrån. Sabla provförpackningar....

6 kommentarer:

Caravaggio sa...

Apropå skivtitar. SMK har två fantastiska. Fest I Valen och Sagan om Konungens årsinkomst. Dom går inte av för hackor.

Produkterna vågar jag inte ens tänka på. Kiehls borde man känna igen det namnet?

Mary Lady Luck sa...

The Hudkräm? Berätta mer, jag har blivit hudvårds-hora :)

Missy sa...

Caravaggio: Ja, det tycker jag nog. Att man borde känna till alltså. Sedan behöver man ju inte begagna sig av märkets artiklar bara för det.
Mary: Kiehls "Creme De Corps" = Den utimata kroppskrämen för alla torrisar. Sväng förbi Kiehls och be att få en provförpackning vet jag! Det är de ju (som sagt...) väldigt generösa med att dela ut :)

Kerstin sa...

Hahahahahahahahahaha :)

Mia sa...

Hehehe..och nu sprider liten Missy beroendet vidare. Bara så där. Kanske ska testa...är ju också en torris! Och fyfarao..flyttpacka är den allra värsta sorten. Mitt medlidande härmed. tjo

Missy sa...

Kerstin: Hrm. Skratta eller gråta, det är frågan ;-)
Mia: Haha! Ja, vad har jag gjort? De är väldigt generösa med prover på den lilla Kiehls-butiken på Mäster Samuelsgatan. På gott och ont ;-)