tisdag 20 mars 2007

Miss Orange?

Funderar allvarligt* på att sjukanmäla mig imorgon bara för att sitta hemma och kolla Youtube hela dagen**. Av någon anledning verkar min ambitionsnivå på jobbet ha sjunkit dramatiskt sedan igår. Det kan bero på att det är sista veckan, men vad vet jag. Det kan också bero på min nya diet som endast består av knäckebröd med Ajvar relish ***. Är det normalt? Vilket genast leder mig vidare till nästa fråga: Kan man få konstiga bristsjukdomar av att bara äta knäckebröd med Ajvar relish? Kan ett sjukt sug efter knäckebröd med Ajvar relish bero på en bristsjukdom? Kan man bli orange av att äta för mycket Ajvar relish?

Hmmmm...

Jag har en stark känsla av att svaret finns där ute på nätet nånstans.


* Nej, inte alls. Egentligen
** Bara för att jag ens skrev det kommer jag antagligen att vakna med galna kräksjukan, bältros eller något annat vidrigt imorgon.
*** Jätttegott. Jättejättegott. Sjukt gott. Vad är det för fel på mig egentligen?

7 kommentarer:

Lilla Duktig sa...

Jag tror att det är morötter som gör dig orange.
Däremot bajsar man rött när man ätit för mycket rödbetor.

Nä, usch! Var jag för grov i munnen nu? Förlåt.

(Drop and give me 20 young Miss Able! Scream like a pig!)

Missy sa...

Jag förlåter dig ;-)

Mia sa...

Hahahaha! Och hahahaha till Lilla duktigt kommentar ovan:-) Gillar att få min morgondos med humor! Japp - se upp med både YouTube-knarket och med förändringar i färg. tjipp sistah

Caravaggio sa...

Nej, morötter gör en inte orange. Morötter gör en gul. Tomater gör en röd. Om man kombinerar dem i opropotioneliga mängder blir man orange. Källa: Scrubs avsnitt 6 säsong 6 "My House" tror jag avsnittet heter.

Missy sa...

Mia: Ska hålla ögonen öppna för såväl förändringar som Youtube-missbruk ;-)
Caravaggio: Kommer det från Scrubs måste det ju vara sant. And I'm the worlds most giant doctor!

Mary Lady Luck sa...

Näe, det är nog lugnt knäckebröd och ajvar är ju typ hela kostcirkeln. Ät en korv vid sidan av för säkerhets skull bara, för proteinets skull.

Missy sa...

May: Åh! Du säger alltid så mycket KLOKT :D