söndag 18 mars 2007

Om jag ändå fortsatt vara lika trög...

Bästa Bloggportalen!

Jag erkänner villigt att jag är lite trög. Ja, jag började med det här som de kallar "blog" för endast några få veckor sedan och dessförinnan läste jag mer eller mindre sporadiskt andras sk "bloggar". Måhända läste jag snarare "mer" än "mindre", men det spelar mindre roll i sammanhanget. Er eminenta sida upptäckte jag dock så nyligen som... ja, väldigt nyligen var det. Det är ju en fantastisk idé att på en sån där "hemsida" låta människor lista sina egna och andras sk "bloggar" för att man på ett smidigt sätt ska kunna hitta intressanta, roliga och inspirerande "bloggar".

Nu till mitt dilemma: Hur ska jag hinna jobba, tvätta, jobba, umgås, jobba, städa, jobba, fixa, jobba och kanske framförallt flyttpacka? Dygnet har bara 24 timmar och vid lite snabb överslagsräkning kommer jag fram till att det skulle behövas minst 32 timmar/dygn bara för att hinna läsa bloggar. Vad göra?

Högaktningsfullt
Osv
Osv

4 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Min kille är inne på samma spår "Mary vi HINNER ju liksom inte jobba, du har bloggen, jag har spel att klara, filmer att se, tv-serier att följa. Vi måste sluta jobba".

Missy sa...

Haha! Din kille låter som en trevlig prick ;)

Anonym sa...

Den som inte förstår att bloggande och bloggläsande är det viktigaste och främsta uppgiften har något fel nånstans. Absolut. Helt klart är det så.

Punkt.

Missy sa...

Fredrik: Hear, hear!