torsdag 22 mars 2007

Oooooh! Det hade jag ingen aaaning om!

Jag förstår ju att ni sitter där i spänd förväntan och frågar er vad svaren på gårdagens quiz är. Johodå, det gör ni visst det! Är ni beredda? Här kommer svaren:

Fråga 1
Stilig? Fröken Deschanel är läskigt cool, söt och rolig. Shania Twain är snygg. Även om hon ibland tar på sig cowboyhatt. Och lopardmönstrad kroppsstrumpa. Dessutom bor hon i Schweiz. Tänk vad jag vet! Miss keepyourdistance är förstås lite stilig i sin blå hatt, det går ju inte att komma ifrån.
Tolka nu svaret som ni vill.

Fråga 2
Sambopersonen brukar kommentera att han tycker att Shania Twain är en "stilig kvinna". Efter att ha besvarat det påståendet med ett "hrmpf!" brukar detta leda till att jag tittar mig lite förundrat i spegeln. Likheter? I think not.

Fråga 3
Allvarligt? Vad tror ni att jag skulle köpa?

Fråga 4
Nej, alla har inte lugg. Ja, alla är definitivt indieprinsessor. Såvitt jag vet har ingen av dem hemliga superhjältepersonligheter, även om det hade varit lite coolt.
Miss Keepyourdistance däremot, där snackar vi superhjältar. tänk om allt som krävdes var en liten blå hatt. På med hatten och du blir en stencool 155-årig liten tant. Stencool!

Jag vet att frågorna inte var numrerade. Jag vill bara förvirra lite.

2 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Jag är ledsen, men din man har fel, FEL, fel, FEL. Shania Twain är läskig. Det hör man ju bara på namnet.

Missy sa...

Mary: Yay! Du är med mig! :D
Jag har ändå försökt se det positiva. Jag menar om hon kan ta på sig en leopardmönstrad kroppsstrumpa och cowboyhatt och anses vara snygg (av VISSA då) så kan jag ha regnställ och sur uppsyn och vara lika snygg. Minst.

Det är min teori i alla fall... Eh...