lördag 3 mars 2007

... Men däremellan kommer fastan

Kära tomten!

Idag är det den tredje mars. Jag vet att det är långt till jul, men jag hoppas att det går bra att jag skickar in min önskelista redan nu. Om jag lovar att vara snäll hela året, så kan väl du lova att ge mig åtminstone tre saker på min önskelista? Eller kanske fyra? Deal?

Jag har förstått att Chuck Palahniuks nya bok "Rant" kommer ut i maj. Den skulle jag vilja ha. Sen skulle jag vilja ha någon slags glossig bok med mycket bilder, som man kan titta i när man behöver lite verklighetsflykt. Den skulle kunna handla om något slags konst. Eventuellt. Men om du eller någon av dina nissar har ett bättre förslag är jag förstås öppen för det ! Skivor vill jag också ha. Kanske "The Shins" nya. Och "The Watson Twins", den vill jag ha. Ingen aning om hur den låter, men det är väldigt fint när de körar bakom Jenny Lewis. Visst håller du väl med om det tomten? (Jag har alltid sett dig som en man med smak). Jag gillar ju skor (som du förstås vet), så kanske skulle jag kunna önska mig skor... Då tror jag att jag önskar mig ett par praktiska skor, ett par opraktiska skor och ett par nya träningsskor eftersom jag aldrig prioriterar att köpa träningsskor utan fortsätter att använda mina något för små röda Reebok-skor som jag köpt på utförsäljning. Så träningsskor då. När de gäller de andra paren får jag be att få återkomma i ärendet när julen börjar närma sig. November? Slutligen vill jag önska mig en resa och konsertbiljetter. Men får jag bara en av de två blir jag inte ledsen* utan faktiskt ganska glad. Det bästa hade förstås varit att få en resa till en konsert. Någon av följande artister kan jag tänka mig att gå och se 2008: Nellie McKay, Regina Spektor, Death Cab For Cutie, Marit Bergman, Lily Allen, Antony and the Johnsons, Beck och/eller Bright Eyes.

* Inte som min kusin blev en jul när hon fick ett par stövlar av morföräldrarna. Hon hade önskat sig ett par stövlar och fick fel modell (ve och fasa) varpå hon började storgråta och var otröstlig hela julen. Så minns jag det i alla fall. Själv fick jag 100 kronor.

5 kommentarer:

Mia sa...

Hahaha..underbart inlägg! Jag hoppashoppas att tomtegubben läser det här. Hör du det, tomten - tillgodose nu Missys fina önskningar! Ha en bra lördagskväll:-)

Kerstin sa...

Hahahaha - hoppas Tomten lyssnar :)

Miss KeepYourDistance sa...

OK. Scary. Väldigt scary. Jag funderade för bara en liten stund sedan på att skriva ett inlägg som började med Käre... någonting.

Vi kanske egentligen är samma person. Spoooky... :D

Miss KeepYourDistance sa...

Förresten kommer Regina Spektor till Nyhetsmorgons studio imorgon. Fast det kanske du redan visste... :)

Missy sa...

Ja, man HOPPAS ju verkligen att tomten lyssnar även såhär års(...!)

Miss KYD: Tack för tipset! Jag borde förstås redan ha vetat det, om det nu är så att vi är samma person ;-)