fredag 22 juni 2007

Midsommar i ösregn. Inte så dumt!

Midsommarafton anno 2007 har varit en trevlig och mycket lugn tillställning, mestadels i sällskap av sambopersonen och regnet. Efter liten cykeltur (i ösregn) var det dags för ett besök på gymmet och ett danspass (förmodligen skedde även detta i ösregn). Hem igen på cykeln (mer regn).

Lite jordgubbar, lite sill, lite öl, lite mat, promenad iklädd regnställ och UGG-boots, lite te, lite film och lite mys med regnet trummande på rutorna.

Hoppas att midsommaraftonen varit fantastiskt trevlig hos er andra, om det så blev jättefest, kubbspel eller inget firande alls!

8 kommentarer:

Smartasmia sa...

What the heck...har hon tränat på självaste midsommarafton? Gee..! Nu blev det ju obalans i mitt kaossystem. Cykla i regn låter mer normalt. Inte träna. Jag dånar. Måste gå och fylla på mitt glas nu och chilla ner lite. Hoppas det blev en hyvens avslutning på midsommar där:-)

Anonym sa...

Jättefest!!

Rosévinet jobbar hårt i alkoholomloppet. Jag tror snart blodet kommer tillbaka i det, stackars mig....

:(

Cax sa...

Jättefest med JÄTTE besvikelse...
Men full...det blev jag! :D

Missy sa...

Smartasmia: Det värsta var inte att jag faktiskt var och tränade, utan att jag inte var ensam om att träna på midsommarafton ;-) Skönt med en lugn hemmamysmidsommar!
Fredrik: Härmed dubbar jag dig till rosévinsmannen!
Cax: Hm. Är det bra eller dåligt...?

Miss Upsey Daisy sa...

Bara det finns jordgubbar får man göra lite som man vill.

Missy sa...

Right on, sista!

dddd sa...

That's it. Vi ÄR samma person. Du skrämmer mig.

Missy sa...

På ärligt? Ok, ett litet test: vad tänker jag på just nu?