måndag 4 juni 2007

Marc, din gamle skojare!

Förresten stod jag inne på NK idag och luktade på en parfym. "Hmmmm" tänkte jag. "Jag känner igen den här doften...". Jag sprayade på en pappersremsa, sedan traskade jag runt en stund och försökte komma på vad det luktade som.

Då slog det mig.

Toalettrengöring.

Parfymen luktade precis som toalettrengöring.Nu undrar jag om det är något slags practical joke, eller om det verkligen finns en person på Marc Jacobs som vill att vi ska gå runt och dofta toalett. Någon som vet?

6 kommentarer:

Caravaggio sa...

Det är ett practical joke. Jag är helt säker. Folk som har makt i form av kända märken gillar att slänga in såna här grejer för att se om folk verkligen går på det bara för att det är tillverkat under ett känt namn.

Missy sa...

Jag tror att det kan vara så att man bara bytt etikett på ett känt toalettrengöringsmedel. Flaskan var faktiskt osedvanligt stor för att vara en parfymflaska, när jag tänker närmare på saken...

Smartasmia sa...

Definitivt! Och jag är redan i startgroparna för att lansera min nya doft med inspiration från propplösare. Det är det nya svarta vet du.

Missy sa...

Oh! Man blir väl bjuden på lanseringspartyt? ;-)

Anonym sa...

Men du borde väl gilla doften då "rent badrum" kommer ganska högt på din topplista över bra dofter? :-)//Jenny
som oxå tycker att den luktar lite som ajax...

Missy sa...

Badrum får hemskt gärna lukta rent badrum. Inte jag. Det blir så jobbigt om man börjar blanda ihop människor med badrum...