lördag 23 juni 2007

Boktips this way!

Sommar, sommar, sommar. Och snart är det dags för lite välförtjänt semester. Tjoho! En plan med semestern är att inte ha så mycket planer. Kanske åka på lite utflykt eller helt enkelt bara inte göra mycket alls.

En annan liten plan med semestern är att läsa. Och det är där jag behöver hjälp. Jag behöver nämligen starta lite mjukt. Jag är lite otränad i läs... eh...förmågan(?) för ögonblicket så jag behöver mjukstarta. Värma upp. Mjuka upp musklerna. Vi vill ju inte sträcka oss någonstans, eller få alltför plågsam träningsvärk.

Tips?

6 kommentarer:

Smartasmia sa...

På stenåldern när jag gick i skolan har jag för mig att vi hade en läsebok som tog upp viktiga saker som 'mor är rar' och 'far ror' eller om det nu var tvärtom och sånt. Det är lagom sommarnivå. Annars kan jag skicka över ngn av mina jobböcker med titlar som 'Principles of Population Genetics' eller 'An introduction to medical statistics'. Du avgör. Tjipp och sov gott. Själv ska jag försöka dricka mig trött tror jag. Är klarvaken trots ett 4-tal glas rödtjut och massor med körsbär. Borde vara jättetrött nu.

Missy sa...

Hahaha! De senare låter sjukt intressanta (på allvar), men inte riktigt på den nivån jag behöver för min läs-uppvärmning. "Far ror"? Hm. Låter mer som min nivå ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Telefonkatalogen.

För snart försvinner den!

Mary Lady Luck sa...

Läs Andarnas Hus av Isabell Allende. Eller något av Paulo Coelho. Dom är bra :)

Missy sa...

Miss Upsey Daisy: Tack för tipset! Ska genast sätta igång...
Mary: Tack för tipsen!

Elinen sa...

Jag vet inte alls vad du gillar för typ av böcker, men jag ska försöka mig på ett boktips ändå. Om du inte läst den läs "The Game" av Neil Strauss. Den är väldigt mycket mer underhållande än vad man skulle kunna tro. =)