lördag 23 juni 2007

Garderobsrensningstid...

Det var ju sånt här jag inte skulle använda bloggen till, men nöden (eller snarare garderobsrensningen) har ingen lag. Jag har garderobsrensat och tänkte göra mig av med lite grejer som aldrig har använts och mest bara ligger som dåliga samveten i garderoben. Så om du skulle vara intresserad av att köpa något nedan så är det bara att maila så kan jag skicka bilder/svara på frågor. Så.

Och förresten: Kom gärna med skambud! Sakerna passar bättre på någon annan än liggandes/hängandes i min garderob, så är det bara.


1. Likadan gammelrosa Tjallamalla by Åsa Westlund-klänning som Sara nyss sålt. Storleken är Onesize och materialet är bomullstrikå.
2. Svarta enkla ballerinaskor från Clarks i skinn, med fem "sömmar" på ovansidan (Ojojoj vad jag inte kan förklara hur saker ser ut...). Storlek 5 vilket ungefär motsvarar 37.5-38. Jag brukar ha 38 och de är för små för mig tyvärr. Bu.
3. Rostfärgade kilklacksskor i mocka (också Clarks), med satinrosett framtill och kilsula i rågummi. Storlek 5.5, vilket motsvarar ungefär 39. De här är istället för stora... Suck! Jag och skostorlekar. Båda paren skor kan ni se här.
4. Svart jätte-skinnväska från Sofia Kokosalaki för La Redoute, med lång "över-kroppen-axelrem".
5. Ljusblå silkesblus med guldprickar från Frost French. Engelsk storlek 10 (ungefär som en rymlig 36:a/mycket liten 38:a skulle jag vilja påstå). Väldigt fin, men inte jag. Jag är mer T-shirt...
6. Halsband från Arena cph (design Jo Riis-Hansen). Rosa hänge "kula" ca 1 cm i guldpläterad infattning, på guldpläterad kedja (ca 50 cm lång).

That's it!


UPDATE: Väskan är numera i tryggt förvar hos sin nya ägare. Men resten av sakerna söker fortfarande efter nytt hem.

5 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jag ligger en storlek över dig med mina 1.81 cm

BTW.

Nära träning är visst en ledtråd. Jag bor ju inte i tingstadstunneln eller i Femmanhuset. Jag skulle kunna bo i Kompassen för där ligger SATS men inte Femman.

anna sa...

har mailat dig angående väskan. /anna

Missy sa...

Miss Upsey Daisy: Sant, sant. Så. Inte i femman då...
Anna: Svar kommer :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Nu ska jag intala mig att det bara är bra att ngn annan hann före när det gäller väskan. Spara pengar och bla bla bla. Men attans iaf! :(

Missy sa...

Hahaha! Du kan få komma hit vilken dag som helst och få lite ludd som jag hittade förut när jag städade. Sweet deal, huh? ;-)