torsdag 14 juni 2007

"En dagens outfit med extra allt, tack!"

Jaha, då har man slösurfat bort en massa dyrbar tid igen. Känns riktigt bra, faktiskt!

Men internet är lärorikt. Jodå. Jag har lärt mig att metallictights är hu så fult. Eller om det var supernajs. Minns inte riktigt, buden är många. Någon sa häromdagen att det var roligt att läsa modebloggar, att det liksom var lite intressant att se hur man kunde fokusera på saker som - tja, inte vet jag - metallictights(?) in absurdum och det också var ganska så trevligt. Det ligger något i det. En annan grej med modebloggar är att det är meditativt. Helt seriöst! Modebloggar är den nya yogan. Jag gillar modebloggar. Och skor.

Avslutningsvis, och för att hylla modebloggen som fenomen, vill jag dela med mig av dagens outfit: Idag har Missy snortajta höga sk "blåjeans" med hängslen på sig, som i kombination med den röd-och-vit-randiga tröjan gör att hon ser ut som en skeppargosse från valfri pilserfilm. "Me likes!"Och nu ska Missy gå och lägga sig innan Missy får för sig att skriva något filosofiskt om musikbloggar också.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar också modebloggar!

Anonym sa...

Jag måste bita mig i tungan nu, ack så hårt dessutom...

Aj.

Missy sa...

Maria Byström: Yay! :-)
Fredrik: HAHAHA! Hoppas att det gör ont, i alla fall lite... ;-)

Smartasmia sa...

Hmmmm...kanske är det så att de är meditativa:-) Och givetvis är Missys enda hittills (?) förekommande dagens som taget ur en pilsnerfilm. Vad annars:-)

Missy sa...

Bästa Smartasmia! Du är bara för bra :-)