lördag 5 maj 2007

-Oh, Shoooooes!Någon bad mig att lista mina skor. Här är de som används flitigast. Detta är inte alla mina skor, till sambopersonens stora förtret (moahaha!). Nu får man gissa vilka som var billigast respektive dyrast. Man kan få gissa andra saker också. Skoskavskvot, bekvämlighetsfaktor eller varför inte om de överhuvudtaget är möjliga att gå i. Den sista frågan är något jag fortfarande funderar över när det gäller minst ett par av skorna som syns i bild.

Notera sladden till höger och de avkapade skorna högst upp. Mästerfotografen Missy till er tjänst.

11 kommentarer:

Smartasmia sa...

Hehehehe...jag trodde det var jag som hade patent på sladdar i foton och kapade saker:-) Hmm...jag har likadana röda seychelles som du - och varit sugen på Laschy-stövletterna; kan det möjligen vara jämt skägg mellan de senare och C Label-skon i blått som går under benämningen "omöjliga att gå i"? tjipptjipp

Anonym sa...

Oh god, why? My eyes!!

The pain.
The horror.

Missy sa...

Smartasmia: Åh, jag gillar verkligen Seychelles-skorna! Lashy-skorna är förvånansvärt gåvänliga. Faktiskt! Men i C Label-skorna blir det nog aldrig några maratonrundor direkt... :-)
Fredrik: Moahahahaha!!!

Anonym sa...

Jag tror jag ska spetsa mig själv på någon av sambopersonens långa och vassa klackar, då slipper man iaf bedrövelsen. Fast det vore väl höjden av ironi också, kan tänka mig rubriken:

"Man less på kvinnoskor - dog av stilettoklack"

Missy sa...

Fredrik: Hahaha! :-)

Missy sa...

Eller... jag menar förstås grrrrrrr!

åsa sa...

stiligt arrangeman, inte minst!

Missy sa...

Yep. Lägg märke till att det verkar som jag inte har någon vänsterfot :P

Anonym sa...

Humhum, jag ska våga mig på en ytterst okvalificerad gissning på vilka skor som är dyrast. Jag kan inga designernamn, men kanske är det de svarta högklackade nere till höger? De ser dyra ut i allafall... Och snygga. :)

Anonym sa...

Snygga, snygga, snygga dojjor!

Missy sa...

Pannis: Du har rätt. De skorna har Farbror Marc (Jacobs) designat. Jag köpte dem på 75 % rea och det gjorde ändå ont i plånboken. Aj. Är det inte dags att du och jag diskuterar... öh... skor och fotboll över ett par gröna drinkar? Ja? :-)
Mia: Man tackar! :-)