söndag 24 februari 2008

I stället för melodifestival?

Inget att göra en lördagkväll? Vänner som ska träffas, men ni vet inte vad ni ska pyssla med? Vadvadvad? tänker ni. Ni kanske sliter ert hår i vånda över stundande afton och avsaknad av planerad kvällsaktivitet. Kanske? Ni funderar... Hm... Bowling? Middag? Bio? Scrap booking? Valen är många och oh så svåra.

Varför inte prova att placera sig på lämplig hotellbar, gärna inredd kring sent sjuttiotal/tidigt åttiotal, med dagsljusbelysning, inga övriga gäster och Eros Ramazotti i bakgrunden? Följ sedan med spänning hur barpersonalen tvingas använda sin mest kreativa sida vid drinkblandning, då både ingredienser och glas är slut. Mycket underhållande, på min ära. Helt klart ett vinnande koncept!

5 kommentarer:

Smartasmia sa...

Ahhhh...där satt den! Nu har jag äntligen ett substitut som duger för melodifjantivalen. En tackar:-)

Missy sa...

Jag tycker att detta borde bli nästa stora trend ;-)

emma - rubyblue.se sa...

Haha, jag hörde minsann Eros igår på en sunkig pizzeria! Efter det blev det en promenad på stan, allt var stängt (vid 18) så vi fönstershoppade. Sen ett sunkigt café (märk väl ledordet sunk) och sedan ett biobesök! Och Filmstaden här i stan är absolut sunkig. Trots detta var det en mycket lyckad kväll. :P

Miss Upsey Daisy sa...

Var hamnade fröken?

Missy sa...

Emma: Sunk är det nya svarta!

Miss Upsey Daisy: Hotell Rivertons sky bar. Intressant upplevelse, men inte alltigenom oangenäm :-)