fredag 10 augusti 2007

Save the animals!

Nu pågår Way Out West för fullt bara en liten liten bit härifrån, i det jag kallar "min alldeles egen trädgård", och som andra brukar tala om som "Slottsskogen". Men jag blir fundersam. Jag undrar om man har tänkt på djuren. Det påstås att boende i närheten inte ska bli störda av musiken, men djuren då? Som bor i själva parken? Flamingosarna kanske får tinnitus, pingvinerna kanske inte gillar CocoRosie, älgarna kanske hellre hade velat lyssna på Tomas Ledin*? Är det någon som har tänkt på detta? Va? Vavava?

Det hindrar mig förstås inte från att gå dit.

Men jag väntar till imorgon.

I ren protest.

Förstås.


* Har jag väldigt svårt att tro, men å andra sidan är jag inte särskilt insatt i älgars musiksmak.

4 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Ha ha ha, kom och tänka på den där galna tanten jag såg i ett avsnitt av ngt tv-program med Filip & Fredrik där de skulle hitta de 100 snurrigaste människorna i Sverige. Tanten bodde i någon håla där det anordnades raggarträffar och hon blev helt galen för hon påstod att det störde igelkottarna (tror jag). Därför hade hon tagit på sig att "rädda" igelkottarna, vilket innebar att fånga dom och ha dom i en hage hemma hos sig själv. Raggarbilarna välkomnade hon genom att stå längs vägen, peka finger och skrika efter dom. Väldigt underhållande.För övrigt tycker jag way out west verkar vara en förträffligt rolig liten sak. Hälsa Erykah Badu och Manu Chao från mig :D


Och dansa!

Missy sa...

Åh! En sån tant ska jag bli när jag blir stor! :-)

Smartasmia sa...

Våran kloka Missy har på nytt satt pricken över där. Älgen gillar nog Tomas Ledin. Det kan jag föreställa mig, faktiskt. Korrarna då? Stackarna! Tänkte också bli en sån tant (eller...kanske inte behöver bli..)!

Missy sa...

Sambopersonen berättade att någon skickat in en insändare i tidningen i ämnet inför Way Out West. Det var INTE jag, men gissa om jag skrattade både högt och länge när jag fick höra det ;-)