onsdag 8 augusti 2007

Mighty Magdalena

Det finns tre saker man alltid kan lita på:

1. Svenskt sommarväder
2. Att kvällstidningarna minst tre gånger per år försöker sälja lösnummer med hjälp av variationer på temat "Så vill svenska kvinnor bli älskade"
3. Magdalena Ribbing

Alltså. Magdalena Ribbing. Vilken kvinna! Hon vet allt om... allt. Medan jag skruvar nervöst på mig för att jag inte kommer ihåg människors namn har Magdalena Ribbing rätt replik på lager för att lösa situationen snabbt och smidigt och helt pinsamhetsfritt. Förmodligen iklädd något lagom lagomt. Bara en sån sak. Lite som oraklet i Delphi är hon, om nu bara oraklet i Delphi hade varit etikettsexpert. Tänk att ha en egen Magdalena Ribbing hemma att fråga om allt från klänningslängd till formuleringar. Lovar att hon är bra på att köpa presenter också.

Men något säger mig att hon inte skulle gilla mina indianstövlar. Eller mina rosa, svettiga gympaskor.

Nåväl, man kan inte få allt.

5 kommentarer:

Smartasmia sa...

Kanske ett arrangerat äktenskap mellan fröken Ribbing och Herr Ernst, månne...? Jag vet också allt om allt:-) Fast jag tror att nämnda Ribbing är väldigt förtjust i just indianskor och rosa gympisar.

SnyggLirre sa...

Gillar inte alla rosa gympadojjor och indianstövlar? jag var helt övertygad om det!

Missy sa...

Smartasmia: Dåså. Från och med nu är du min guru i alla svåra frågor ;-) Jag börjar direkt: Idag har jag på mig fredagsstrumpar fast det är torsdag, är det fel?

Snygglirre: Jo kanske. Men frågan är om man får ha det vid dop? Eller studentmottagningar? Inte för att jag har några dop eller studentmottagningsbesök inbokade, men i alla fall...

Smartasmia sa...

Nej - det är ett livets nödvändighet att ibland bryta mönster:-)

Missy sa...

Hahaha! Det ska jag bära med mig ;-)