söndag 5 augusti 2007

Sagan om ansiktskrämen

Det var en gång en liten flicka som skulle köpa ansiktskräm. Hon brukade vanligtvis handla ansiktskräm från den dyra ansiktskrämsfabriken, men idag skulle hon handla budget ty hennes ekonomi tillät inga utsvävningar i ansiktskrämsväg. Således begav hon sig till det stora ansiktskrämsvaruhuset, där miljontals ansiktskrämer stod att finna på hyllorna. Hon funderade och funderade och funderade. Slutligen trodde hon sig ha funnit ett vinnande koncept, då hon på en flaska kunde hon läsa följande text:

"Superåterfuktande och euforigivande ansiktscreme"

Sedan satte hon sig i soffan och inväntade euforin.

6 kommentarer:

Annie - PD sa...

Hahaha :D Är du euforisk ännu???? Om du är det vill jag också köpa den krämen, det låter så smidigt...

Miss Upsey Daisy sa...

Fantastiska krämer det finns i butik.

Smörj in halva burken och ät halva burken.

Kerstin sa...

Hahaha - sköljde den över dig som en våg?

Anonym sa...

"..och den uteblev lika väl som önsketänkandet att miljonen ramlar in på kontot närsomhelst. Precis när..som..helst.."

Miss KeepYourDistance sa...

Dr Hauschka. Om jag så är pank ska jag ha Dr Hauschka. Allt annat är skit för min hud. Jag prövade en från Yves Rocher för ett tag sedan. "Nämen, den här var ju billig och jag är pank - den tar vi!" Jag såg ut som om någon hade smort in mig med rapsolja i fejset på kvällen. Blääsch. Men du kanske har mer tur än vad jag har med billiga krämer. Hoppas, hoppas...

Missy sa...

Annie: I wish! Lovar att återkomma med rapport om euforin skulle infinna sig.

Miss Upsey Daisy: Nästa gång ska jag leta efter en kräm som är "superåterfuktande och framgångsberikande". Det vore nåt!

Kerstin: Jag väntar fortfarande. Jag har flyttat mig från soffan, men jag väntar fortfarande... ;-)

Fredrik: Nu förstår jag inte riktigt hur du menar...? :o

Miss Keepyourdistance: I see your point. Mitt ansikte brukar inte heller vara lättlurat, efter ett par dagar med billigt alternativ brukar det utbrista "Nejmen vänta nu här va! Det där är ju inte Clinique! Trodde du verkligen att jag skulle gå på den lätta?". Sedan brukar ansiktet svara med att ge mig finnar/eksem/allmän fulhet. (Tack så jävla mycket då, ansiktet!)