söndag 1 april 2007

Uuuuuuääääää!

Jag tror att alla eventuella god-flickvän-points har neutraliserats genom ett telefonsamtal till sambopersonen. Varför? Det började ungefär såhär: "Uuuuuuäääääää! Det är syyyynd om mig! Jag är sjuuuuuk!".

Jag är sämst i hela världen på att vara sjuk. Jag utvecklar en vidrig sjuk-sida av min personlighet och den är verkligen ingen walk-in-the-park. No sir. Jag blir grinig och sur och gnällig och vill ha sympatier från alla håll hela tiden. Och te. Och choklad. Och tidningar. Och choklad. Dessutom blir jag rastlös och klättrar på väggarna. Jag vill aldrig jobba lika mycket som jag vill när jag är sjuk och inte kan gå och jobba. Jag är en sån där som går till jobbet sekunden efter att jag kan kliva upp ur sängen och hålla balansen mer än två sekunder. Sen smittar jag alla andra på jobbet när jag väl är där*.

Imorgon kan jag bara inte vara sjuk längre, första dagen på nya jobbet och allt. Jag ska preparera mig med echinagard, alvedon och C-vitamin. Plus alla apelsiner jag bara kan komma över, för lite extra C-vitamindos.

Sen när jag kommer hem från jobbet kommer jag med all säkerhet att köra en repris på dagens telefonsamtal. Yay...

* Neeeeeej, jag är FRISK nu serru. Hosthost. Jag smittar inte längre. Hosthost. Tror jag. Hosthost.

4 kommentarer:

Mia sa...

Hmmmmm...precis så där funkar Herr Boudoir när han är sjuk:-)...eller snarare:-(....;-). Japp - det ÄR synd om fröken och man FÅR vara en ynk när man är dålig...och man har all rätt till ohämmade mängder choklad och te..och..ja. Krya på dig nu och all lycka till på nya jobbet imorgon! tjipp

hedgehog-sara sa...

stackars stackars dig. Du har min fulla sympati och jag bifogar med denna kommentar fem glassiga tidningar, en lastpall Ben & Jerrys i alla smaker, femtio Maraboukakor i olika smaker, cola, fanta ,rödvin och alla andra drycker som finns :) KRAM o krya på dig!

Mary Lady Luck sa...

Pfft.. det är klart att det ÄR synd om dig, du är ju sjuk. Jag måste ha missat hela resonemanget.

Missy sa...

Mia: Gah! Jag vet! Jag är tjejen som motbevisar att det bara är män som blir sådär ynkliga vid sjukdom... Men taaaack :D !
Hedgehog-Sara: Ooooooh! Ben & Jerry! Oooooh!
Mary: Hahaha! Tack :-)