tisdag 4 december 2007

Whoopee!!!

Dagen började bra med att jag inte vaknade av väckarklockan. Ingen skada skedd, tänkte jag och rusade ut genom dörren i lustig frisyr och allt. Hann gå hundra meter hemifrån innan jag insåg att jag packat alla träningskläderna UTOM byxorna och UTOM behån. Great. Nåja, då får jag ha en lugn och skön kväll istället för att träna. Det är ju också bra!

Sprang till bussen. Missade bussen med sisådär tre meters marginal. Såg oerhört fånig ut när jag viftade och skrek efter bussen. Det går fler tåg, tänkte jag lite käckt. Och bussar.

Fick åka en annan buss som tog mig på en lång sightseeingtur genom hela stan - en buss där jag för övrigt var den enda passageraren, så den kunde lika gärna kört mig från punkt A till punkt B utan en massa bisarra omvägar via punkt C,D och Q. Åh, vilken fantastisk möjlighet att få se stan ordentligt, tänkte jag.

Jobbade sjukt länge. Sjukt länge. Jag skojar inte.

Åkte hem. Jag ville sova, men det ville inte tjejen bredvid mig att jag skulle göra. Tydligen. Och tydligen var detta så viktigt för henne att hon passade på att ringa alla hon kände från bussen. För att hålla mig vaken. Aaaw! Gulligt av henne, tänkte jag. Man vill ju inte missa att gå av! Vid ändhållplatsen.

Kom på att jag var tvungen att handla kycklingköttbullar och kycklingkorv till jullunchen med kollegorna i morgon. Kycklingkorven fanns inte hos min lokala ICA-handlare. Plockade åt mig ett par paket kycklingköttbullar och tänkte nåväl, alltid något! Kom hem, tittade på baksidan av köttbullepaketet och insåg att de innehöll vetemjöl. Great, tänkte jag. Igen. Och blev lite småsur. Lite. Imorgon får den glutenintoleranta kollegan svälta och DET ÄR MITT FEL. GAH! Great.

Bajsbajsbajsbajsbajs.

BAJSBAJSBAJSBAJSBAJS!

BAAAAJS!!!

Vad ska jag säga. Det är tisdag, helt enkelt. (Och vad det bästa är? Dagen är ju inte slut än, mycket kan fortfarande hända. Yay!)

2 kommentarer:

MissKeepYourDistance sa...

Jag hatar när folk stör mig. Det är därför man lägger upp väskan på sätet bredvid. Om någon blir sur för att man ockuperar ledig plats med onödiga grejer är det bara att börja vråla GAGAGAGAGAGAGA samtidigt som du knycker som en galning med huvudet.

Jag lovar att du har möjlighet att sussa sött på bussen sedan. Du har förmodligen hela bussen för dig själv.

Missy sa...

Jag försökte verkligen. Oh som jag försökte!!!