söndag 30 december 2007

Jag; en lodis

Min garderob håller långsamt på att falla i bitar. Låt mig bjuda på några exempel för att förtydliga:

1. Idag skulle jag vara duktig och handtvätta två BH:ar och när jag skulle hänga upp dem föll de sönder i små trasor. På riktigt. Helt sjukt. Där får man för att man försöker göra saker på det rätta sättet. Minsann.

2. När jag rotar igenom strumplådan hemma är det stört omöjligt att hitta ett par strumpor utan hål i hälen*. Tur att jag allt som oftast har skor på mig när jag vistas bland folk...

3. Idag lufsade jag runt i min fina, kära grå kashmirkofta bara för att, när jag tog av mig den, inse att det inte bara var ett eller två, nej, TRE hål på ena armbågen. Great.

Vad är det som händer? Och varför? Och hur lyckas allt detta hända samtidigt? Och varför? Konspiration? Och varför?*För att mildra katastrofkänslan och stressen över att inte kunna hitta några hela stumpor när jag har bråttom någonstans brukar jag nynna på ledmotivet till Mission Impossible när jag letar. För att det liksom ska lätta upp stämningen lite. Det gör det inte.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Låter som en hård dag, hoppas morgondagen blir bättre!

Missy sa...

Annars kan man ju alltid hoppas på nästa år ;-)

hedgehog-sara sa...

Samma här - underkläderna är ett sorgligt kapitel - tur att man kan dölja med annat :)

Missy sa...

Så sant, så sant!

Lilla Blå sa...

Detta är ingen konspiration, det är bara en gudomlig vägvisning från guden Mammon att du genast ska bege dig ut i julrean och inhandla nya kläder, ty nu har du chansen till fina fynd. Fynd som för en månad sedan kostade skjortan. Nu kanske de knappt kostar strumpan. Tänk på det! Lycka till. Må fyndänglarna bistå dig med tålamod och kärlek och en outsinlig kredit.

Missy sa...

Det finns en poäng gömd i det du säger ;-)

Anonym sa...

Oj, det låter som mina outsfits ;-)

Minns du denna post: http://tinnitussans.blogspot.com/2007/09/raggigt-vrre.html