söndag 27 maj 2007

Pizza och Svettis

Idag är dagen då jag slutligen gick på Pizza Huts och Friskis och Svettis' onda plan. Yup. Är nyss hemkommen efter att ha skumpat runt och varit ack så okoordinerad, med magen fylld av pizza.

Inte dumt. Inte dumt alls.

5 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Den däringa frisören som klippte så bra.. var hittar man henne?

Missy sa...

Bra fråga... Jag klippte mig på frisörcenter nu senast men har iiiingegn aning om vad hon hette. Dessutom tror jag att hon kan ha haft lite sadistiska tendenser (med tanke på att hon slog mig i huvudet med hårtorken inte bra en utan två gånger).

Jag är ständigt frisörotrogen, så jag kan egentligen inte lova något gott eller ont om NÅGON frisör tyvärr. Hon kan ha varit fantastisk eller bara haft... tur. Beats me ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Aha.. Ligger frisörcenter typ vid Buttricks? Jag är också rätt otrogen och har testat Tranbergs uppe vid Södra Liden och hade en bra frisör där men eftersom jag alltid färgar & fixar kostade det 1400 eller så.. Nu är jag hos Saxee tror jag det heter.. Vid Vasaplatsen.. Hon var skitbra men har bytt till Nova(?) vid Södra Vägen tror jag.. Nu har jag bokat tid hos Saxee och det är (hjälp) någon elev som tar extra lång tid på sig.. Normalt brukar jag lita på att frisören har en bra idé men denna gången ska jag ge instruktioner.. Iallafall kostade det med klipp & färg typ 900 kr vilket är helt OK ..

Oj vad jag kommenterar..!

Smartasmia sa...

Japp - nu har de Missy i sitt garn:-)

Missy sa...

Miss Upsey Daisy: Ja, det är en av alla miljoner(?) frisersalonger i "frisörghettot" drottninggatan/kyrkogatan. Saxee, säger du? Hmmm... *Antecknar*
Smartasmia: Ja, de lurisarna! Men gott var det. Och nyttigt?