söndag 27 maj 2007

Pensionärsville, nästa!

Ibland får jag känslan av att jag börjar närma mig ålderdomen med stormsteg. Ibland. Då måste jag gå in i badrummet och titta mig i spegeln för att se om jag har rätt. Oftast verkar det mest handla om inbillning.

Sedan återgår jag till min stickning/ sju sorters kakor/ att skvallra om kungafamiljen medan jag samtidigt lägger håret och funderar över hushållsbestyr. Och jag känner mig ung, så ung.

5 kommentarer:

Smartasmia sa...

När jag vaknar på morgonen och ser Smartasmia i fejjan i spegeln får jag alltid en visuell örfil..:-) Fast jag börjar nästan vänja mig nu....kom igen och snacka pensios när du nått min respektabla ålder lillchickset där;-) Fast det är rätt så skönt - har inget emot att dricka kaffe i bersån med andra tanter. tjipp

Miss Upsey Daisy sa...

Det ÄR lägenhet! Jisses! Som vi har letat och letat och förlorat budgivning på budgivning.

Så en tvåa på 70 kvadrat. Med uteplats som ett slags miniradhus. Jättesöt! Ligger väääldigt centralt och det tar 6 minuter med bussen till centralen.. och 7-8 minuter att cykla dit. Gratis parkering och lugnt område.

Miss Upsey Daisy sa...

Vad köpte ni förresten?

Miss Upsey Daisy sa...

Bild finns hos mig....

Missy sa...

Smartasmia: Hahaha! Jag är nog mer mentalt pensionär än fysiskt. Alltid en tröst ;-) Vi får allt ta och ordna en kaffe i bersån snart, eller hur?!
Miss Upsey Daisy: Nejmen vad roligt!!!! Ooooh! Måste kolla genast :-)