fredag 25 maj 2007

Haircuts of the Damned

Skillnaden mellan att se ut som en bibliotekarie och en rocker är hårfin*. Skillnaden mellan fint och fult är något tydligare, man är dock inte alltid överens med frisören om vad som är vad.

Det finns liksom ingen universell snygg-frisyr-sanning, tyvärr (ni kan lita på mig, jag har mångårig erfarenhet av frisyrbyten).

Och varför ska det alltid tryckas i en sån grotesk mängd spray i håret hos frisören att det första man gör när man kommer hem från frisören är att tvätta håret? Igen? Och varför känner man sig alltid tvungen att säga till frisören att det blev fint även när det känns som bajs? När man tänker att oh my god (fast snarare; OH! MY! GOD!) vad har människan gjort med mitt hår??? Jomen det blev jättefint. Jättefint. Jag är så... nöjd. Faktiskt.

Idag har jag klippt mig. Och jag är nöjd. På riktigt! Och inget sprayande eller moussande eller vaxande. Inget sånt alls. Och billigt var det. Eller ja, inte snordyrt i alla fall. Vad är det för fel? Något måste ju vara fel. Eller?

Nu sätter jag mig och väntar på att himlen faller ner.
Aaany second now.
Närsomhelst.
Snart.Förresten. Hon slog mig två gånger i huvudet med hårtorken. Kan jag ha hittat felet?
*Inte menat som en ordvits. Lovar.

4 kommentarer:

Smartasmia sa...

Japp - det är Missy, Asterix och Obelix som sitter där och väntar på att himlen ska falla ner:-) Men jag är med dig, bönan. Dock haver jag funnit en frisör som varken slåss med hårfönar eller har i en massa klet/spray. Synd för honom att jag är ett hopplöst fall, bara. Kul att höra att du blev nöjd! Från en annan gammal frisyrbytare:-)

Missy sa...

Oh, såna frisörer ska man hålla hårt i! Mycket sällsynta varelser. Vilken tur att du lyckats hitta en :-)

Jonna sa...

Håll hårt i den frisören! Jag fick precis veta att hon som klippte mig så bra nu ska sluta om typ en månad och flytta... *buhu* Jag kommer aldrig hitta en frisör som inte slutar eller flyttar... Men jättekul att du är nöjd!!!

Missy sa...

Man vet aldrig. frisyrer har en tendens att visa sig från sin rätta sida efter ett par tvättar. Men; so far, so good ;-)