lördag 4 juli 2009

Jag anar

Morgonen har ägnats åt funderingar kring om man kan bo i duschen och om någon före mig har kommit på den briljanta idén att göra hattar av is. Det borde verkligen finnas ishattar dagar som denna. Det borde det. Jag har funderat över varför bostadsrättsföreningen inte har byggt en simbassäng på gården och varför jag inte har en egen, privat, strand. Sen kom jag på att värmen förmodligen har fått min hjärna att smälta bort och att det är därför alla mina idéer just nu känns så fantastiska. Jag anar att de möjligtvis inte är fullt så fantastiska som de känns i mitt huvud. Anar.

Nu cyklar jag ner på stan och äter frukost. Sen blir det museum, ty jag har kommit fram till att stora stenhus med marmorgolv borde vara bra ställen att fly från värmen.

Tallyhoo!

4 kommentarer:

Jo sa...

stenhus låter bra! Varmt trähus är inte lika bra. Vi borde kakla, men vi flämtar mest och funderar på om vi ska chocka grannarna genom att visa oss nere vid badbryggan....

Missy sa...

Chocka på ni bara. Är det måhända en "nakenchock" vi talar om?

Jo sa...

Haha, nä, det räcker nog med att visa oss. Vi brukar ju mest jobba, så okynnesbad från vår sida skulle nog räcka för att chocka dem.

Missy sa...

Hahaha! Seså, chocka på nu!