fredag 12 oktober 2007

R.I.P

Den enda tidningen som jag brukade läsa från pärm till pärm har lagts ned. Det känns lite sorgligt. Det har visserligen gått utför alltsedan Jane Pratt själv lämnade tidningen, men den har fortfarande varit bättre än alla tidningar med

1 - nästan jobbigt hippt mode. Jag vill inte behöva känna mig gammal och fel vid tjugoåtta års ålder
2 - jobbiga sexspalter ("så tillfredsställer du alla i din omgivning på alla sätt som tänkas kan")
3 - reportage som bara får dig att känna dig obekväm ("så tillfredsställer du alla i din omgivning på alla sätt som tänkas kan")

Nu tycker de att jag ska läsa Glamour istället. Vet ni vad? Det kan de fetglömma

6 kommentarer:

Caravaggio sa...

Det låter som en höjdartidning, när var den aktuell egentligt?

Caravaggio sa...

Apropå fetglömma så berättade min kompis om en av hennes kompisar (det kan alltså mycket väl vara en skröna) som varit på Kos eller Ayia Napa eller nåt liknande. I alla fall så hade det kommit nån eller nåra killar fram till hon och sagt "give us alla your money" varpå han replikerar "that you can fat forget", han lär enligt historien ha fått lite stryk efter det uttalandet men det är ändå ganska festligt att säga.

miss e sa...

Själv är jag hooked på Hennes och Cosmopolitan - trots alla tips om hur man tillfredställer alla i sin omgiving. Jag menar, det skadar ju inte att veta hur man gör...

Anonym sa...

Jag är en tidningjunkie utan dess like. Allt läses. Precis allt.

Men att en favvistidning försvinner är hemskt. Det blir liksom en "kompis" på något sätt.

Hoppas du kommer hitta en ny favorit ändå *håller tummarna*

Smartasmia sa...

Stackars Missy! Det gör ont när knoppar brister som Karin sa. Önskar även jag att fröken M ska hitta en ny läskamrat. En utomordentligt god söndag på sig!

Missy sa...

Caravaggio: Den var ändå ganska brudig, men på ett bra sätt... Suck... "Fat forget"? Strålande! Måste genast inympa dettaq uttryck i vokabulären.

Miss E: Det låter tyvärr som du är förlorad.

Maria Byström: Ah! Känner igen det där. Jag läser också rätt urskiljningslöst, men detta är verkligen den enda tidning som jag läser varenda bokstav i. Jag ska genast försöka hitta en ny läskompis i tidningsstället :-)

Smartasmia: Jag ska jobba på det! En mycket god söndag även till Er, bästa Mia (jag VÄGRAR att kalla dig "tant" Mia...!)