torsdag 18 oktober 2007

Istället för musik: Förvirring

PMS. Tre ynkliga små bokstäver och en hel person alldeles fylld av ilska, svullenhet och gråt. Ibland önskar man att man hade en anledning, något påtagligt att skylla på. Då kan man förstrött leta lite i filmhyllan* och plocka ner "The Notebook". Sedan sätter man sig i soffan med sitt storpack näsdukar och sin kopp te och bara buuuuuuäääääääeh... Neeej, jag skojar bara. Men visst är det skönt att få HATA lite ibland. Att få utlopp för alla sina aggressioner. Åh, vad jag hatar den filmen. Från djupet av min själ. Vidrig liten sak**.

Fast nej, jag tror ändå inte att jag nånsin vill se den igen. Hellre kinesisk vattentortyr alla veckans dagar *ryyys*

Här kommer istället något heeelt annat; en scen ur "Mystery Men". Fantastisk film! Och ganska så barnslig.

Mitt PMS-jag påminner faktiskt inte-så-lite om Mr Furious.* Om man har någon. Jag har en filmlåda, men det låter inte alls lika bra...
** Jag har förstått att det finns de som tycker om filmen, som tycker att den är fin, sorglig och en hyllning till kärleken. HUR TÄNKER NI? Snälla, berätta!

4 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jag är så jävla förbannad så att jag spricker! Anledningen är mycket oklar. Tror du att jag blir gladare av det???

Missy sa...

Nej.

miss e sa...

The notebook ÄR underbar och jag behöver inte förklara mig för dig. Så det så. Dessutom har erat dumma pmsbloggande smittat av sig på mig så att jag fick min mens en hel vecka för tidigt. Tack så himla mycket.

Missy sa...

MOAHAHAHA! Nu är det bevisat, menscykeln påverkas av bloggsystrarna ;-)