tisdag 16 oktober 2007

Dirrrty

Jag står fast vid att jag egentligen inte gillar Facebook. Inte EGENTLIGEN. Ok?

Men jag har precis suttit och surfat runt bland ansiktsbokarna och upptäckt både det ena och det andra. Jomen. Nyfiken i en strut, det är jag. Jag har fascinerats över valet att lägga ut en bild på sig själv i bar överkropp. Inoljad. Men förmodligen är jag bara avundsjuk? Jag har funderat över vilken typ av relation man kan tänkas ha till 422 personer som kallar sig ens vänner (förmodligen är jag bara avundsjuk), jag har upptäckt yrkesval jag aldrig hade gissat (förmodligen är jag bara avundsjuk) och sist, men inte minst, har jag skrattat åt mustascher som inte fanns för tio år sedan (förmodligen är jag... vääänta lite nu...). Fast... ok, lite roligt är det. Speciellt den inoljade biten.

Nu känner jag mig smutsig. Som om jag har tjuvlyssnat på ett samtal jag inte borde hört, som om jag läst någon annans post, som om jag sett saker jag inte borde se.

Och där har vi det. Anledningen till varför jag och Facebook inte riktigt kommer överens trots allt.

10 kommentarer:

Vickan sa...

Men det är ju så roligt att "tjuvlyssna"... ;-)

Smartasmia sa...

Hehehehe..lilla fröken diirty där:-) Jo - sådan är den mänskliga naturen. Fast än har Facebook inte lyckats lura in mig. Jag är nöjd:-)

miss e sa...

Ursäkta mig då men jag gillar att olja in överkroppen innan jag tar kort... Då reflekteras bixten så bra och tar bort uppmärksamheten från bilringar och dubbelhakor :-)

Lirre sa...

Facebook är farligt det lixom går inte att låta bli att "tjyvlyssna" eller "tjyvtitta" lite.. dessutom formligen skriker ju startstidan ut alla möjliga saker som det bara är SÅ lätt att klicka in sig på... tur att de har spärrat ansiktsboken från jobbet så jag kan ägna mig åt blogger istället!

Missy sa...

Vickan: Du har rätt. Visst är det?

Smartasmia: Ja, lite sjukt är det allt... Jag tycker att du ska känna dig MYCKET nöjd med ditt ställningstagande, heja dig! :-)

Miss E: Var? Var? VAAAR? Mer olja till folket! ;-)

Lirre: Du har rätt, man MÅSTE ju faktiskt. Johodå!

yeh-yeh girl sa...

Dig går det ju inte att snoka på på facebook. Ja jag erkänner, jag har försökt...

Missy sa...

Hahaha! Stalker där!

Men erkänn att jag är J***IGT snygg på min profilbild ;-)

yeh-yeh girl sa...

Du går ju inte att hitta, så det går inge bra med stalkandet.

Missy sa...

Det är klart du kan hitta mig. Försök ;-)

Cajsa sa...

Hihi, jag känner igen mig, det är helt så som jag brukar använda Facebook. En hel del "kolla vilka som är singel" också just nu. Och värsta profilbilden hittills är är en gammal klasskompis som helt oroniskt försöker imitera en Slitz-brud : /