måndag 3 september 2007

Ja, jag är fantastisk!

Jag har många goda sidor och idag tänkte jag berätta för er om några av dem. Helt utan att ni bett om det. Så fantastiskt generös är jag. Generös och öppen i sinnet. Johodå. Då börjar vi.

En god sida jag har är att jag då och då petar Sambopersonen lite för hårt i sidan och säger "Duuuuu? Varför tycker du om mig egentligen? Vavava??? Säg något braaa! Duuuu? Men duuuuuu???" Han brukar då i ren desperation kläcka ur sig något jag inte vill höra. Med den naturliga följden att blir jag sur. Detta är min bästa sida. Jag är mycket stolt över denna egenskap, som jag arbetat hårt på att odla och förfina.

En annan god sida jag har är att jag kan sura över nästan vad som helst. Jag skojar inte! Det är charmigt, har jag hört. Eller om det var ocharmigt? Jag är lite osäker på den punkten... Men bra är det!

En tredje god sida jag har är mitt fantastiskt goda minne. Jag minns nästintill varje oförätt som någonsin har begåtts emot mig. Yup. (Inklusive när kassörskan på Bogö livs hävdade att jag betalat med en tjuga när det faktiskt var en femtiolapp och hon gav för lite växel tillbaka. Grrrrr...) Många är avundsjuka på mitt goda minne. "Tänk vilken gåva att ha ett sådant minne", säger de till varann med beundran i rösten.

Det får räcka så. Man vill ju inte skryta.

11 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

du är ju en helt fantastisk människa, jag dör av avund nu. ;)

Annie - PD sa...

Jag beundrar dig ännu mer nu än innan :D
Det låter underbart! Att vara långsint är klart underskattat :)

Anonym sa...

hahahahha. känner igen. är likadan själv när det kommer till att minnas!

Och klart du är fantastsik!

Karro sa...

... o tänk den gången när jag var fem o inte fick låna toan i en affär.... grrrrrrrr - den gick senare i konkur, hahahaha!

Missy sa...

Hedgehog-Sara: Jag förstår det. Verkligen ;-)

Annie PD: Aaaw! Taaack!

Maria Byström: Coolt. Då är vi två fantastikons!

Karro: Nej, inte hahahaha. MOAHAHAHAHHAHA! menar du väl...? :-P

Karro sa...

rättelse: Mohahahahaha, mohahahahaha! MOHAHAHAHAHA!

Karro sa...

det kändes riktigt bra!

Miss Upsey Daisy sa...

Hej min försvunna syster!

Missy sa...

Karro: Bravo! ;-)

Miss Upsey Daisy: Hej-hej!

Idépappan sa...

Att minnas oförätter eller andra bottennapp på Bogö är väl inget problem. Alla som handlat där har en alldeles för stor säck att gräva ur för att glömma.

Missy sa...

Hahaha! Kanske bör det startas en sajt där alla kan dela med sig ur säcken...?