tisdag 2 mars 2010

Censurerad tisdag

Jag skulle vilja lätta mig hjärta lite.

Och för sisådär tre år sedan hade jag gjort det. När bloggen var alldeles nymålad och doftade nytt. Men nu finns det alldeles för många som vet vem jag är, av er som läser. Som känner mig eller som jag känner och som kan uppfatta eller missuppfatta och jag vill inte såra någon. Det där med att känna fina människor genom att blogga är mest mest bra bra, men när man vill lätta sitt hjärta är det litegrann dåligt ändå.

Så jag tänker på annat istället. Jag tänker på tre andra saker, som såhär:

1. Idag träffade jag en ny kollega som berättade en massa saker om mig för mig. Märkligt. Här vill jag tillägga att vi aldrig setts förut, men det var bara snälla saker hon hade att hälsa och säga (tack söta gulliga du - om du läser - som sagt de snälla sakerna om mig till henne). Det var fint.

2. Tisdagsvin är en fin uppfinning. Prova det.

3. Idag fick jag en potentiellt god nyhet. Eller om jag fick en nyhet som är potentiellt god. Vet inte riktigt och jag vågar inte hoppas på något alls. Var ändå tvungen att skriva det. Baraföratt.

Men jag lättar inte hjärtat så som jag skulle vilja. Jag funderar lite istället, men inte så mycket att det blir jobbigt. För... Det vore bara jobbigt. Liksom.

Puss.

2 kommentarer:

Spader Madame sa...

Puss! Precis så är det ju -bloggen blir inte längre likadan -på gott och ont! Nyheter med potential är bra!

Missy sa...

Jag hoppas det. Men vågar ändå inte hoppas. Ja, du fattar ;-)