måndag 29 december 2008

Om att lukta gott (och om parfymer med tramsiga namn)Ibland chansar man på ett köp och så blir det inte riktigt rätt. För mig. Men förmodligen helt rätt för någon annan.

Jag är superkinkig när det gäller parfym. Det finns just nu i denna värld endast tre parfymer jag kan tänka mig att använda och endast en som jag verkligen älskar. Och när märket som tillverkar den doft jag verkligen älskar gör något nytt så måste man ju prova. Visst måste man?

Fast den var inte jag, visade det sig. Lite för fruktigt, blommigt, somrigt, sandelträigt, tungt. Fast ändå inte så tungt. Men för tungt för mig.

Den doftar gott, riktigt gott till och med. Men på någon annan. Därför tänkte jag kolla med er därute om någon är intresserad av "B spot"-kitet jag köpte från Hqhair för en billig penning? Låt oss säga en hundring + ev. frakt. Jag köpte "kitet" för 25 euro, så det är en alldeles sjusärdeles finfin affär vi talar om här.

Beskrivning av doften finns bl a här, här och här.P-S. Ja, min favoritparfym har också ett tramsigt namn. Om det nu var någon som tvekade på den punkten... D-S

5 kommentarer:

Annie - PD sa...

Trist att den inte funkade. Och prova måste man göra, det låter ju som den luktar galet gott. Pion!

MissKeepYourDistance sa...

Får man lukta på nyår? Tinga den, liksom?

Missy sa...

Annie PD: Den är väldigt speciell. Och jag är rätt säker på att rätt bärare finns där ute. Någonstans :-)

Miss KYD: Såklart! Känns lite weird när man själv inte trivs med den, bara...

Jo sa...

Jag är också kinkig med parfym. Min sambo är rar och försöker köpa parfymer, men har tyvärr ite lyckats riktigt bra än. Just nu är det DKNY Red Delicious som gäller här och den får hänga i ett tag till.

Jag ska sniffa på "din" parfym och återkomma, man vet ju aldrig om det kan vara en ny favorit! :)

Missy sa...

Jo: Tyvärr finns den inte i de svenska parfymdiskarna :-(