fredag 13 juli 2007

Magi? Näe...? Eller?

Något måste det vara. Kan det vara det faktum att det är fredag den trettonde? Mysteriskt. Men denna dag verkar präglas av att konstiga saker visar sig vara bra saker. Jovisst! Idag har följande "omöjliga" saker inträffat:

1. Jag drack Brämhults ananas/blodgrape-juice och det var tamejtusan något av det godaste jag smakat. Hur är det ens möjligt att kombinationen ananas och blodgrape kan vara god?

2. När jag gick in på gymmet var det grått, kallt och ruskigt. När jag kom ut därifrån var det soligt, varmt och somrigt

3. Jag såg en tjej som bar cowboyhatt. Och det var snyggt. Riktigt snyggt. Wow-snyggt. Vilket jag inte trodde var möjligt

Vågar man hoppas att resten av dagen/kvällen kommer att gå i samma stil? Fast... liksom... mer? Hoppashoppashoppas. Nu ska jag och min vita skinnjacka* ge oss av till stada och fixa lite grejer samt träffa fredagsdejten.

Tallyhoo!* Ja, jackan ska med. Jag hoppas på fortsatt sol, men här ska inte utmanas något öde genom att gå utan.

2 kommentarer:

Smartasmia sa...

jahapp, ja:-) konstiga saker händer tamigtusan ibland. när man minst anar det. flera av frökens nämnda saker där är så osannolika att jag bedömer det som nästan otroligt. faktiskt. fast fascinerande. gå ut i gbg-kvällen du med din vita skinnvän:-)

Missy sa...

Hahaha! Du kan ha rätt ;-)