onsdag 25 juli 2007

Kategorin är "Som en citron" 10 poäng

Jag har försökt, jag har verkligen försökt.

Jag har följt receptet till punkt och pricka*. Jag har druckit det obligatoriska förmiddagskaffet, slöläst lite blanka modemagasin, fått en trevlig avi, ätit engelska dyr-kakor, sökt på både "valp" och "kattungar" på Blocket**, men ändå känner jag mig som mitt allra sämsta jag.

Jag vill inte ens tänka att detta är jag. Jag är ju trevlig, omtänksam och rar. Eller? Det är åtminstone vad jag vill tro. Det är ju åtminstone vad jag vill att ni ska tro. Så. Istället tänker jag att jag idag är utbytt mot en sur, missunnsam och grinig liten femåring. Yup.

Varför?

Det är ingen som vill leka med mig. Uuuäääääh! Och ursäkterna sen?! Folk gör så banala saker. De flyttar, byter jobb, ska umgås med sin familj, jobbar, är bortresta eller bor någon annanstans***. Va? När de kan vara här i den artongradiga nästansolen och leka med mig? Sur sa jag.

Jag ska gå nu.

Hrmpf.
* "Varde sol!" sa Missy och det var sol. Storhetsvansinne? Pffft!
** Aaaw!
*** Vilket är den absolut sämsta ursäkten...

4 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

men kom hit då - jag är helt ensam och Tippex har tråkigt! Jag ska göra en god bolognese som jag ska äta på altanen, och det finns vin.

Vad säger du?

Miss Upsey Daisy sa...

Tråkigt lördag? Kom och agera flytthjälp! Jippie!

Missy sa...

Hedgehog-Sara: Åååh! Det låter ju alldeles underbart trevligt. Tyvärr har den sura femåringen redan gjort av med alltför mycket av den kommande lönen (innan den ens har kommit. Ansvarslösa skitunge!) för att det ska gå. Bu.

Miss Upsey Daisy: På lördag tänker jag nog allt vara bortrest, men annars så. Lovar! ;-)

Karro sa...

det måste va solen...