måndag 17 november 2008

Dagens insikt

Jag var roligare förr. Precis som vädret. Det var också bättre förr.

Nåväl.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Inte då, vår Missy är som ett gott årgångsvin.

Missy sa...

Oh. Om så vore, om så vore *suckar med blicken fäst i fjärran som om jag tänkte outgrundliga tankar* (Det gör jag inte, btw...)

Katarina sa...

Då måste du ha varit otroligt rolig. Jag ser alltid fram emot att läsa din blogg för att jag vet att (om du skrivit något) så kommer jag att få dra på mungiporna.

Missy sa...

Du har rätt. Otroligt rolig är vad jag är. Sen är jag fruktansvärt snygg också och har inte, jag upprepar; INTE, krokiga fingrar eller knasigt hår.

Att jag saknar självinsikt må vara hänt, men min mormor brukade alltid säga att "ingen kan vara bäst på allt". Klokt och vist. (Oh, vis är jag också! Ja, minsann)

;-)

Jo sa...

Även möblerna var bättre förr.. Har du varit i Kortedala? Om du gillar sånt får du inte missa det! Man får dessutom kika i garderoben där det hänger brudklänning mm fr 50-talet! :D

yeh-yeh girl sa...

Jag tror du är lika rolig som vanligt, du kanske bara är mindre lättroad. Nej det lät inge bra, nu lät det som att jag inte tycker att du är speciellt rolig. Men det tycker jag! Läs bara vad jag skrivit om dig på bloggportalen.

Missy sa...

Jo: Jag har itne varit där, men uppenbarligen måste jag ta mig dit. Risken finns ju att jag tjyvar med mig inredningen. Hm... Får nog fundera över det här...

Yeh-Yeh Girl: Aaaw! GULLE! :-)