måndag 7 april 2008

Naninaninana - ninaninanina - naninanininanana - ninaninanina. Naninanina!

Två nya böcker väntar på läsning.

Jag fas-läser, dvs i perioder gör jag inte annat och i andra perioder gör jag bara annat. Just nu är jag inne i en läsfas, men har egentligen inte tid. Så jag fuskar lite och läser ändå. Hah! In your face, tiden!



Playing With The Grown-Ups är en bok jag är sjukt nyfiken på. Skriven av Sophie Dahl, som dels är Roald Dahls barnbarn, dels är supersnyggmodell och dels skrivit The Man With The Dancing Eyes som är en helt bedårande bilderbok för vuxna. Playing With The Grown-Ups ligger på bordet och ser alldeles inbjudande ut, med sitt ljuvliga omslag, men jag vet inte om jag vågar börja. Kan jag bli annat än besviken med mina förväntningar?



Den andra boken är No One belongs here more Than You av Miranda July (ni vet, hon bakom den söta filmen Me and You and Everyone We Know). Inte nog med att jag tyckte mycket, mycket, mycket om nyss nämnda film och nyss nämnda Miranda July - boken är dessutom ROSA. Det måste ju bara vara bra, visst måste det?


Bilder lånade från www.adlibris.se

7 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Coolt! Jag har också spanat på Julys bok. Säg till om den är bra, det är ju inte så att jag har något annat i bokhögen...

Missy sa...

Promise!

Smartasmia sa...

Japp - det måste det vara:-) Läs lugnt och njut!

Missy sa...

Jag lyder edert råd, oh ö-bo :-)

j sa...

åh, jag är också sjukt sugen på sophie dahls bok. tack för det andra tipset!

dddd sa...

Ja, rosa böcker rockar fett!!!!

Missy sa...

Josefine: Nu hoppas vi bara att båda böckerns är alldeles lovely :-)

Miss KYD: Hell yeah, sista! ;-)