torsdag 22 maj 2008

Topp-toaletter

Andra skriver om shopping, nöjen och mat när de varit i New York, men inte jag. Nej, jag skriver om de relevanta delarna av en resa. Jomenvisst. För vad kan vara viktigare än toaletter? Nej, just det.

Nedan följer därför fantastiska tips i form av en topp fem-lista. Skriv ut listan och bär med er. Alltid. Kan vara bra att ha den dagen ni inser att ni plötsligt står, kissnödiga och panikslagna, på centrala Manhattan.

5. På plats nummer fem finner vi toaletten på Macy's, världens största varuhus. Men gå inte på toaletten i källarvåningen, den är visserligen helt ok men den kan inte mäta sig med den rosa marmorn på plan tre. Rosa marmor rockar.

4. Barnes & Noble. Min nya favoritbokaffär är inte bara en fantastisk bokaffär, nej det är en fantastisk bokaffärskedja. Med toaletter! Det är alltid nära till ett Barnes & Noble på Manhattan.

3. Toaletten på M&M-store på Times Square. Den är egentligen inte särskilt fantastisk, men den fyller sitt syfte. Jag ville mest ha med den av den enkla anledning att DET FINNS EN TOALETT PÅ M&M-STORE(???) Hur länge har de tänkt sig att man ska vistas i butiken egentligen?

2. Toaletten på restaurangen Sushi Samba i East Village. Förutom sjukt goda drinkar finns är en alldeles strålande toalett. Bisarr men fin. Jag säger inget mer, men glöm inte drickspengar när ni kilar ner för trappan till toaletten. Ni kommer att vilja ha det, jag lovar.

1. Tiffany's. Allvarligt! Det måste vara den finaste toaletten jag sett på... ja... nånsin? Och glöm köer, ingen går till Tiffany's för att kissa. Utom jag då. Eh...

That's all.

4 kommentarer:

Lindisen sa...

Oj. Nu blev jag lite sugen att gå på toaletturné i New York. Det känns lite konstigt. Men bra att veta om B&N, om man blir kissig liksom!

Missy sa...

Hahaha! Mer toalett-turné till folket, säger jag ;-)

Lilla Duktig sa...

YEY!

Jag gör en likadan när jag varit i Peking. På så sätt har du startat en trend och kommer bli typ skitkänd och sen kommer Nicotext att ge dig en bokdeal och du kan publicera alla listor och blir tvungen att besöka dem alla själv också för att prova och fota och så får du se hela jävla världen. Hurra!

Missy sa...

Cool!!!