onsdag 30 januari 2008

Baraså

Väl på gymmet inser jag att jag glömt vattenflaskan hemma och beslutar mig för att stoppa på mig pengar och köpa en ruskigt overpriced flaska vatten i receptionen.

Döm om min förvåning när flaskan kostar 25 kronor (skandal!!!), jag bara tog med mig tjugo, jag inte kan få betala min tjuga nu och komma förbi med en femma när jag går ut, jag erbjuder min iPod som pant och det ändå inte går, jag blir sur och butter och tränar utan vatten, jag ser på Extreme Home Makeover på TV-skärmen bara för att den finns där, jag känner mig pinsam för att jag blir alldeles rörd av den stackars enbente krigsveteranen som får ett nytt hus, jag duschar, klär på mig, går ut och försöker säga ett glatt "hejdå" till receptionstjejen (går väl sådär...), åker hem, lagar mat, äter mat, blandar drinkar tillsammans med Sambopersonen och sätter mig vid datorn. Baraså.

Döm om min förvåning.

11 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

vilken skitdum en alltså.

Missy sa...

Ingen flexibilitet där inte!

Annie - PD sa...

Dum som bara den.
Minns med irritation när jag hade helårskort på mitt stam SATS men inte fick inte betala gången efter för en liten schampooflaska á 15:-
Att skriv en notis i datorn gick iiiinnnteeee för sig. Grr.

Missy sa...

Och gissa vilken gymkedja jag tränar på...?

(Ledtråd: Ge mig ett S, ge mig ett A, ge mig ett T, ge mig ett S. Vad blir det?)

MissKeepYourDistance sa...

Driver du med mig? Jag fick lämna en tjuga, ta en vatten och "sjäääälvklart" komma tillbaka senare med en femma. Vilket jag glömde.

Sniket av dem. Slår vad om att det var den blonda, korta bruttan som nekade dig. Mutter...

polly sa...

Herregud, för alla mina outnyttjade sponsringsmånader (ähum ähum) jag bidragit till SATS resultat så borde jag kunnat få bidra till din femma. Hälsa dem det nästa gång!

("Jag vet en, som minsann varit medlem här år ut och år in i tron att hon snart ska komma igång, och FATTA hur många månader ni tjänat på att hon bara betalat och betalat som en annan dumskalle - hon har erbjudit sig att ta en femma av alla tusingar hon givit er så generöst och betala mellanskillnaden till mitt vatten. Tack så mycket.")

A spoonful of mint sa...

Elak människa, ingen serviceanda där inte. (Och jag måste erkänna att jag fällde en tår när jag såg en barbiefilm häromdagen, men berätta det inte för någon.)

Blygisens betraktelser sa...

Ä, vad ÄR det för fasoner?!

Borde hon inte dessutom vara införstådd med hur viktigt det är att man dricker vatten när man tränar?

Jag är stum av förfäran.

Missy sa...

Miss KYD: Men vaf...! Nej. Hon hade mörkt hår. Ge henne lite onda blickar nästa gång du kommer dit är du snäll.

Polly: Tack! Jag ska absolut använda mig av sitt tips nästa gång ;-)

A Spoonful of Mint: Vet du? Nu känns det faktiskt lite bättre. Jag ÄR inte den pinsammaste personen i världen, det finns någon som är värre! :-P

Blygisen: Man kan tycka det. Men jag har en känsla av att de avsagt sig allt ansvar i mitt medelmsavtal, de fulingarna.

Linda K sa...

prygel skulle hon ha. ja!

Missy sa...

You said it... :-P